Over ons

 

 

Mijn naam is Maryska Morren-Kool en ik heet je van harte welkom op de site van mijn bedrijf/productlijn KoolMade. Ik ontwerp ansichtkaarten en herinneringsboeken voor allerlei gelegenheden en misschien nog veel meer.

Al vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om met papier, potlood, pen, stift, verf en dergelijke te fröbelen. Uren was ik daarmee zoet achter mijn kleine bureautje op mijn kamer. Altijd is het blijven kriebelen.

In mijn vrije tijd ging ik nog regelmatig fröbelen met allerlei materialen. Van alles deed ik;  kleien, naaien, tekenen,verven en boekjes maken. Ik onderzocht wat ik zou willen verkopen en hoe.

Ik ben er achter gekomen dat ik het meest blij word van het maken van nieuwe ontwerpen en combineren van kleuren, maar niet het lopende band werk. De drang om iets voor mezelf te beginnen heeft er ook altijd gezeten. Het zit waarschijnlijk in mijn roots; mijn overgrootvader, mijn opa en mijn tante hadden een winkel vroeger. En bij deze neem ik ook een sprong in deze voor mij nieuwe wereld.

Ik hoop dat je net als ik geniet van de kleurige ontwerpen.

 

“Geniet van de kleine dingen in het leven”

 

Liefs Maryska Morren-Kool

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren